Καλημέρα!!! Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!


Αν και σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη ο καιρός είναι μουντός και συννεφιασμένος, εμείς καλό είναι να έχουμε καλή διάθεση και κέφι για να περάσουμε μια όμορφη και ξεκούραστη μέρα.
Σκέφτηκα, λοιπόν, πριν από οτιδήποτε άλλο, σήμερα, να βάλω μερικές από τις φωτογραφίες με μπισκότα, τούρτες και cupcakes που κατά καιρούς έχω φτιάξει με αφορμή κάποια βάπτιση, γενέθλια ή επέτειο, έτσι για να "χαζέψουμε" λίγο, χωρίς να κάνουμε τίποτα σημαντικό...
Κάποιες φορές μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις.... μια φωτογραφία μου φτιάχνει τη διάθεση, με ταξιδεύει, με ηρεμεί... (ειδικά αν είναι υπέροχες, σαν τις φωτογραφίες της Αγγελικής Ν.) 
Κάτι άλλο που επίσης με ηρεμεί, με βοηθάει να κυνηγάω τη φαντασία μου και να ξεφεύγω από την πραγματικότητα είναι η sugarart... μια τέχνη πολύ ιδιαίτερη και σχετικά καινούργια στην ελληνική καθημερινότητα.
Παρακολούθησα κάποια σχετικά σεμινάρια σε κάποια φάση της ζωής μου που ήθελα μια διέξοδο για να χαλαρώνω και τελικά... εθίστηκα, ανακάλυψα μια νέα πηγή δημιουργίας και άρα χαράς και ικανοποίησης... Άρχισα να ασχολούμαι παθιασμένα και συνεχίζω με τον ίδιο ρυθμό, στις ελεύθερες ώρες μου, μια και, όπως κάθε τέχνη, δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει τέλος σε όσα μπορεί κάποιος να φτιάξει.
Ελπίζω να απολαύσετε τις φωτογραφίες μου...
Η τούρτα των γενεθλίων της μεγάλης μου ανιψιάς, Ιωάννας
Μπισκότα για τη βάφτιση της μικρής μου ανιψιάς, Βασιλικής
Μπισκότο για τη βάφτιση του γιού μιας φίλης
Μπισκότο-κέρασμα για τη γέννηση της μικρής μου ανιψιάς

Η τούρτα γενεθλίων της αδερφής μου

Cupcakes από τα γενέθλια της ανιψιάς μου

Cupcakes για τα γενέθλια φίλων της ανιψιάς μου
Η τούρτα γενεθλίων της μικρής μου ανιψιάς, Βασιλικούλας
Cupcakes για τη βάφτιση του ανιψιού της κολλητής μου φίλης
Μπισκότο-ευχετήρια κάρτα για συμμαθητή της ανιψιάς μου
Εύχομαι σε όλους και όλες που θα με επισκεφτούν, μια όμορφη Κυριακή !!!
Tante Kiki
4 Comments

4 σχόλια:

 1. Καλημέρα από την ηλιόλουστη Πάτρα!!! Υπέροχες οι δημιουργίες σου, έχεις πολύ καλό χέρι!!!!! Να χαίρεσαι τα ανηψάκια σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. oh wow!
  how long does it take you on average to make 1 cookie?
  these look amazing!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλημέρα manousina μου και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στις ανιψιές (νομίζω ότι φαίνεται) και αυτό με παρακίνησε να κάνω διάφορα πράγματα εκτός της διδασκαλίας. Τώρα, σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω και επάγγελμα!!
  Πολλά φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Thank you Edible Art for the compliments. It takes about 4 minutes to make a cookie. The truth is that the most difficult was the doll on the birthday cake, which took me about half an hour...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!

No