Εβδομαδιαίο μενού Νο 5 & Μπισκοτοσπιτάκια


Καλημέρα σας! Καλή σας Κυριακή και καλή ξεκούραση να έχετε! Ας περάσουμε όμορφα και όπως επιθυμούμε τη σημερινή μέρα για να έχουμε δυνάμεις για την εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο!
Θέλετε να κάνουμε πρώτα μια μικρή βόλτα στον ζαχαρόκοσμο;;; Τα σπιτάκια μπισκοτάκια που βλέπετε τα έφτιαξα για να κεράσει στο σχολείο της η μικρή μας Ιωάννα. Μία δόση εγώ το πρωί μέχρι να ξυπνήσουν τα μικρά άλλη μία η αδερφή μου το απόγευμα που γύρισε από την εφημερία της και να... 40 χαρούμενα σπιτάκια που περίμεναν να "καλλωπισθούν" για να βρούν τους λιλιπούτειους ιδιοκτήτες τους (λέτε να πληρώσουν και χαράτσι;;; χαχαχα). Μια διαδικασία όμορφη, χαλαρωτική και ξεκούραστη ο στολισμός τους που την απόλαυσα από την αρχή ως το τέλος!!! Όσες έχετε δοκιμάσει να στολίσετε τούρτες, μπισκότα και cupcakes είμαι σίγουρη ότι συμφωνείτε μαζί μου... κι όσο για τις ατέλειες που πολλές φορές υπάρχουν... αυτές είναι που ξεχωρίζουν το χειροποίητο από το τυποποιημένο, έτσι δεν είναι;;; Κι αν δεν είναι... τότε ας το σκεφτούμε έτσι για να μην αγχωνόμαστε και μ' αυτό... αρκετά άλλα έχουμε!!!
Και θα συνεχίσω με μερικές προτάσεις για την εβδομάδα που μας έρχεται...για να οργανωθούμε και να μειώσουμε το άγχος της καθημερινότητας... :-)))
Τετάρτη:            Ρεβίθια σούπα
Πέμπτη:             Κοτόπιτα έκπληξη
Σάββατο:           Ατομικά ψωμάκια
Κυριακή:           Μοσχάρι ραγού
Το γλυκό της εβδομάδος:  Πουτίγκα χειμωνιάτικη
Το μπισκότο της εβδομάδος: Μπισκότα σαμπλέ με φιστίκια Αιγίνης
Καλή σας εβδομάδα!!
Tante Kiki
38 Comments
No