ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γλυκιά μας Ιωάννα


Καλή σας μέρα! Το Σάββατο γιορτάσαμε τα γενέθλια της μεγάλης μου ανιψιάς, της Ιωάννας μας κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσα να σας κάνω κάποιες προτάσεις για τα Χριστούγεννα κάτι που θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες μαζί με κάποιες νέες εορταστικές συνταγές.
Έγινε, λοιπόν, 8 χρονών το μεγάλο ζουζούνι μας... πώς μεγαλώνουν τα μικρά, ούτε που το καταλαβαίνεις. Τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια αυτά. Οι προετοιμασίες για το πάρτι αλλά και για να κεράσει τους συμμαθητές και τις δασκάλες της τη Δευτέρα μας "πήραν" αρκετό χρόνο. Χαλάλι όμως... γιατί το πάρτι έγινε και το διασκέδασαν όλα τα πιτσιρίκια (νομίζω ότι θα μπει στην εφηβεία κι εγώ θα την αποκαλώ ακόμα "πιτσιρίκι"). Χαρήκαμε κι εμείς μαζί τους, με τα γέλια, τις φωνές, τις τρεχάλες και τα τραγούδια τους. Τι καλύτερο για τους γονείς και τους φίλους από τα παιδικά γέλια και παιχνίδια. Απολαύσαμε μια πραγματικά ξένοιαστη βραδιά, κόψαμε την τούρτα μας, η ίδια μοίρασε μπισκότα και μικρά αναμνηστικά δωράκια στα φίλους της που την τίμησαν με την παρουσία τους και όταν τελείωσε το πάρτι είχαμε και το έξτρα happening... την Βασιλικούλα μας να κλαίει γοερά για να μην φύγει από τον παιδότοπο. χαχαχα Κι έτσι, πάει κι αυτή η μέρα!!!
Για σήμερα, λοιπόν, δεν έχει συνταγή αλλά ευχές για την λατρεμένη μου Ιωάννα που της εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να τα Χιλιάσει. Να είναι πάντα υγιής, τυχερή κι ευτυχισμένη κι όλοι εμείς που την αγαπάμε να την καμαρώνουμε! Και του χρόνου!!!
Δείτε όμως 2 ιδέες για κεράσματα στο σχολείο ή το πάρτι...
Μπισκότα-αστέρια με το μονόγραμμα, τυλιγμένα σε διαφανή μεμβράνη τροφίμων, μέσα σε ...φακελάκι για CD...
Τα cupcakes, που της υποσχέθηκα, σαν κέρασμα για την τάξη της... ροζ για τα κορίτσια και σιέλ για τα αγόρια...
Καλή και γλυκιά εβδομάδα σας εύχομαι και αύριο σας έχω... τί άλλο;; Συνταγούλα. 
Tante Kiki
15 Comments
No