Κοτόπουλο με λαχανικά και μια επιβράβευση από το Βήμα Gourmet για μια πίτα μου

Καλή σας μέρα!!! Τί μέρα κι αυτή!!! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε... εεεεε, λοιπόν το προσυπογράφω χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Όταν η μέρα αρχίσει καλά, συνήθως τελειώνει και καλά ...κι αν όχι ακριβώς καλά... τουλάχιστον τελειώνει ήρεμα (πολύ σπουδαίο κι αυτό!!). 
Για να καταλάβετε τί εννοώ, εχθές το βράδυ...τη γνωστή για τις κουκουβάγιες και άλλα νυκτόβια πτηνά αλλά και για μένα... κατά τις
1.30 το βράδυ δηλαδή, και αφού τελείωσα όλες τις δουλειές μου... μπαίνω στα mail μου για να "ρίξω μια τελευταία ματιά" προτού αλλάξω ...στρατόπεδο και περάσω σ' αυτό των φυσιολογικών ανθρώπων που ...κοιμούνται τέτοια ώρα. Διαβάζω, λοιπόν, με έκπληξη ένα mail της αγαπημένης μπλογκοφίλης Αγγελικής N. του υπέροχου "Λεμόνι και Κανέλα" ότι πήρε το περιοδικό "Gourmet" της Κυριακής που μας πέρασε και μέσα βρήκε θετική αναφορά (θα διαβάσετε το απόσπασμα παρακάτω) στην ηπειρώτικη μπαμπανέτσα με τα παντζαρόφυλλα που είχα φτιάξει σχετικά πρόσφατα!!! Θα μου πείτε... οκ, μην κάνεις έτσι!!!! 'Όχι, δεν κάνω κάπως αλλά, για να μην λέω ψέμματα, το χάρηκα!!! Και γιατί όχι;;; Δύο-τρεις μέρες πριν όλα όσα έφτιαξα είχαν επίσης εκτιμηθεί και τιμηθεί ιδιαιτέρως, στην Αμ. Γεωργική Σχολή και τώρα αυτό!! 
Φυσικά δεν είχα δει τίποτε γιατί αυτή την εβδομάδα με όλα τα τρεχάματα δεν ήξερα ότι κυκλοφόρησε το Gourmet και δεν το αγόρασα!! Άντε τώρα να ψάξεις να το βρεις σκέφτηκα!!Σήμερα όμως το πρωί, βρίσκω ένα μήνυμα από μια άλλη καλή μπλογκοφίλη την SmartMania με μια φωτογραφία του μικρού άρθρου!! Λοιπόν, ξέρετε τί σκέφτηκα;;; Ότι αυτή η μπλογκογειτονιά είναι υπέροχη!!!
Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τις δύο αγαπημένες μπλογκοφίλες γιατί αλλιώς δεν θα το μάθαινα και ...εντάξει μπορεί να μην είναι τίποτε σπουδαίο αλλά πάντα θεωρώ ότι η αναγνώριση της δουλειάς σου (γιατί ένα μπλογκ, το γνωρίζετε καλά, είναι κάτι που απαιτεί ώρες από τη ζωή σου) είναι μια ικανοποίηση!!!
Να τί γράφηκε στο "Gourmet"...
Η μέρα, κύλησε με μια ευχάριστη γεύση στο στόμα και μιαν απρόσμενη χαρά στην καρδιά και το νου ώσπου... βλέποντας το ρολόι συνειδητοποίησα ότι η ώρα ήταν 10.40 κι εγώ δεν είχα ετοιμάσει το φαγητό που είχα υποσχεθεί στη λατρεμένη μου Ιωάννα!!! Κι επειδή πάντα πρεσβεύω ότι μια θεία δεν πρέπει να αθετεί τις υποσχέσεις της... μπήκα τρέχοντας στην κουζίνα και ανασκουμπώθηκα να καθαρίσω μια μελιτζάνα για να τη βάλω σε αλατισμένο νερό και να ξεπικρίσει.
Αμέσως μετά επανέλαβα την άσκηση του καθαρισμού λαχανικών σε δύο κολοκυθάκια, μια πιπεριά, μιαν ώριμη ντομάτα αλλά και ένα κρεμμύδι που ...έτρεξαν να με βοηθήσουν να σώσω την κατάσταση!!! -:)))
Η συνταγή που είχε παραγγείλει η Ιωάννα, ήταν μια συνταγή του Β.Δρίσκα (η αδυναμία της) που την είχε δει στην εκπομπή του "Γεύσεις στη φύση"... κοτόπουλο με λαχανικά. Διάβασα γρήγορα αλλά προσεκτικά τη συνταγή κι επειδή είχα μπουτάκια χωρίς κόκκαλο (τα προτιμούμε για τα παιδιά μιας και το στηθάκι είναι πιο στεγνό και πιο σκληρό) αλλά κι επειδή ήθελα να ετοιμαστεί το φαγητό ακόμη πιο γρήγορα έκανα τις δικές μου παρεμβάσεις.
Το αποτέλεσμα ένα καταπληκτικό πιάτο που το λατρέψαμε όλοι τελικά (εκτός από τη μικρή Βασιλικούλα που ...το περιφρόνησε επιδεικτικά!!!).
Μεστή γεύση, πολλές βιταμίνες, όχι ιδιαίτερα πολλές οι θερμίδες, λίγος ο χρόνος που απαιτεί και πολλά χρώματα ...συνθέτουν ένα πιάτο που δεν θέλεις να τελειώσει!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα ...αξίζει να το δοκιμάσετε, ακόμη κι αν δεν σας φαίνεται καθόλου πρωτότυπο!!!
ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες
4 μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
1 καρότο σε κυβάκια
2 κολοκυθάκια σε κυβάκια
2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και πολτοποιημένες στο multi
1/2 κ.γλ. μουστάρδα σε σκόνη
1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη (ή μια πρέζα ξερή)
1 κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο (ή λίγο ξερό)
1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι (ή λίγο ξερό)
2 κ.σ. μηλόξιδο
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε τη μελιτζάνα σε αλατισμένο νερό και την αφήνουμε για μισή ώρα ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξεπικρίσει.
Ύστερα την ξεπλένουμε και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα λαχανικά.
Πλένουμε και κόβουμε σε λωρίδες το κοτόπουλο.
Βάζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε 
τα κομμένα λαχανικά και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 8-10 λεπτά, σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν καλά.
Ύστερα, τα μετακινούμε σε ένα ανοξείδωτο μπολ.
Στο λάδι που υπάρχει, βάζουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε, κι αυτό να σοταριστεί καλά απ' όλες τις πλευρές ( μέχρι να αλλάξει το χρώμα του).
Ύστερα, προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα, πιπέρι, λίγο αλάτι και ένα  μεγάλο ποτήρι νερό ζεστό. 
Αφήνουμε σε σιγανή προς μέτρια φωτιά να μαλακώσει το κοτόπουλο έως ότου εξατμιστεί όλο το νερό που υπάρχει.
Μετά, ρίχνουμε τα λαχανικά ξανά στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά όλα μαζί.
Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα, τη ζάχαρη, το ξίδι, λίγο αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, τον βασιλικό, το θυμάρι, 200 ml νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί, σε μέτρια φωτιά, για άλλα 6-7 λεπτά.
Προσοχή, δεν ανακατεύουμε πια με κουτάλα για να μην διαλυθεί το φαγητό μας.
Μόλις η σάλτσα δέσει, το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα με λίγα φύλλα βασιλικού.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι αλλά και σκέτο είναι καταπληκτικό.

Πηγή: Εκπομπή "Γεύσεις στη φύση", Β.Δρίσκας

39 σχόλια:

  1. Καλημέρα Κική και όντως με τι ωραίο νέο ξεκίνησε! Μπράβο σου, αξίζεις την αναφορά και με το παραπάνω. Είδες που σε διαβάζουν και οι ειδικοί?
    Κι εγώ κοτόπουλο μαγείρεψα σήμερα αλλά το "μπανιάρισα" σε μπύρα, χε χε! Μέσα στα αρώματα βλέπω το δικό σου, οι συνταγές του κ. Δρίσκα περιέχουν συνήθως βότανα και μυρωδικά και μου αρέσουν πολύ!
    Φιλιά και καλή συνέχεια στην ωραία μέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σκοτεινούλα! Να είσαι καλά και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα! Μμμμμ!! Κοτόπουλο μπανιαρισμένο σε μπύρα είναι τέλειο, όλο άρωμα και γεύση!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Την διάβασα κι εγώ την αναφορά στο ΒημαGourmet και πολύ το χάρηκα. Σου εύχομαι την επόμενη φορά να σε φιλοξενήσουν σε ολοσέλιδο! Γιατί όχι;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Αμαλία... τελικά μόνον εγώ δεν τη διάβασα με όλα τα τρεχάματα!! Ευχαριστώ και για την ευχή!!! -:))
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Κική είναι όμορφο να επιβραβεύονται οι καλές προσπάθειες.Το σημερινό φαγάκι θα το φτιάξω ανεπιφύλακτα τις επόμενες ημέρες,μου φαίνεται πεντανόστιμο!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Μιράντα ...σε κάνει και νιώθει όμορφα η επιβράβευση και το βλέπω και στους μαθητές μου που έτσι ...προχωρούν πιο ευχάριστα!! -:))
      Να το φτιάξεις το σημερινό φαγάκι γιατί είναι καταπληκτικό!!
      Φιλιά και καλημέρα!

      Διαγραφή
  4. Και γιατί να μην το χαρείς, κορίτσι μου???!!!
    Το καλό να λέγεται!!!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Ιωάννα... εντάξει είναι μια μικρή αναφορά αλλά στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να περιμένουμε μεγάλα γεγονότα για να χαιρόμαστε την καθημερινότητα! Εξάλλου αυτό ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό μου ...ότι χαιρόμουν τις απλές, καθημερινές καλές στιγμές!!
      Φιλάκια πολλά!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Κική!!!
    Όσο για το κοτοπουλάκι, λουκούμι φαίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Πέπη μου... το κοτοπουλάκι είναι της εποχής και νοστιμότατο!!!

      Διαγραφή
  6. Αυτό θα πει βράβευση των κόπως σου... Μπράβο και με χρυσό σκούφο σου ευχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ... χαχαχαχα λες να πάρω χρυσό σκούφο... εντάξει κι ένα καπέλο ψάθινο για το καλοκαίρι μου κάνει...χχαχαχαχαχα
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  7. Η επιβράβευση δικαιότατη, οι συνταγές σου - με τις παραλλαγές που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις - μοναδικές, ξέρουμε πια πού θα ανατρέξουμε για να καταπλήξουμε τους πάντες!!!!!!!!
    Φιλάκια Κική μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Φιλία μου!!! Να είσαι καλά! Με κάνεις πολύ χαρούμενη γιατί αισθάνομαι ότι σας είμαι χρήσιμη κι αυτό για μένα είναι σημαντικό!
      Φιλάκια καλημέρας!

      Διαγραφή
  8. Εύγε Βασιλική μου. Είναι ωραίο να νιώθεις ικανοποίηση από την αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών σου!
    Είδες; Η έμπνευσή σου άρεσε και σε άλλους, με επώνυμη σελίδα. Και στα επόμενα με το καλό!

    Το σημερινό κοτόπουλο έξτρα-πρίμα-γκουντ!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ζαμπία μου κι έχεις δίκιο γιατί και μόνον ένα μικρό μπράβο σου δίνει ώθηση... Χαίρομαι που άρεσε και σε άλλους η πιτούλα μου!
      Το κοτοπουλάκι αυτό αν και διαφέρει πολύ από την αρχική συνταγή είναι νοστιμότατο!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Ένα χάδι γλυκό είναι μία επιβράβευση.Που το έχουν όλοι ανάγκη.Που παίρνει την κούραση,που τροφοδοτεί τις προσπάθειες,που ενδυναμώνει το πείσμα και γλυκαίνει την καρδιά.Συγχαρητήρια που ένα μπράβο έδωσε χαρά στις ακάματες υπερπροσπάθειές σου Κική μου!Ένα σχόλιο ενός γευσιγνώστη έδωσε άλλη αξία στις χειροποίητες δημιουργίες σου!Αν και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η αναγνώριση έρχεται μέσα από το ανώνυμο πλήθος και είμαι σίγουρη ότι το έχεις διαπιστώσει τόσο καιρό που ασχολείσαι με τα food blogs.
    Όσο για το υπέροχο κοτοπουλάκι ..άκρως καλοκαιρινό,πολύχρωμο και πολυβιταμινούχο,φέρνει χαρά στο μάτι και στην καρδιά!!Δεν απορώ με τις γευστικές απαιτήσεις της Ιωάννας!Είναι ένα φαγάκι που απαραίτητα θέλεις φρέσκο τραγανό ψωμάκι για να το απολαύσεις στο μεγαλείο του!
    Συγχαρητήρια για όλες τις πλευρές του χαρακτήρα σου κική μου!!!Για την παιδική και αυθεντική χαρά της επιβράβευσης,για το ολοκληρωτκό δώσιμο στην οικογένεια,για τις ακοίμητες στιγμές πάνω στο χόμπι σου!!!
    Φιλάκια πολλά,πολλά!Και εις ανώτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Εχεις απόλυτο δίκιο Φωτεινή μου για όσα λες... η αναγνώριση έρχεται από όλους εσάς που με τιμάτε διαβάζοντας το Tante Kiki, αφήνοντας ή όχι σχόλιο και που επιλέγετε να γεμίσετε το τραπέζι σας με τα πιάτα που προτείνω... αλλά και η αναγνώριση από μια επώνυμη σελίδα (κάτι που δεν το περίμενα ούτε το σκεφτόμουν) έχει κι αυτή την αξία της. Όσο για το σημερινό κοτοπουλάκι είναι υπέροχο και αξίζει να το δοκιμάσεις... με ψωμάκι και λίγο τυράκι (ή και σκέτο) είναι τέλειο!!!
      Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...να είσαι καλά!!! -:))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Εδώ το χάρηκα εγώ, εσύ δεν θα το χαιρόσουν το δημοσίευμα στο Bήμα Gourmet? Το είδα και έτρεξα να στο προλάβω!
    Νομίζω ότι τόση κούραση, τόση προσπάθεια και μεράκι θέλει και τον καλό λόγο για να συνεχίσει ο αγώνας!
    Πάνω του λοιπόν! Και σε ανώτερα!!! Και το υπόσχομαι θα διαβάζω Ελληνικά έντυπα να σε ενημερώνω:))

    Το κοτόπουλο τέλειο! Θα το δοκιμάσω σύντομα!
    Πολλά φιλιά από Ν Αφρική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που μου το είπες!!! Η αλήθεια είναι ότι είσαι η πρώτη που βρέθηκε κοντά μου τότε που χρειάστηκα καθοδήγηση (ελπίζω να θυμάσαι) κι αυτό δεν το ξεχνώ...
      Να είσαι καλά και ναι, μερικές φορές τον θέλω κι εγώ τον καλό λόγο όπως κάνω και στα "παιδιά" για να συνεχίσουν το διάβασμα!!! Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ένας καλός λόγος μπορεί να κάνει θαύματα... έτσι απλά... δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να είσαι χαρούμενος... κάποιες μικρές στιγμές αρκούν, ειδικά στην εποχή που ζούμε. -:))
      Ναι, ναι να διαβάζεις.... αστειεύομαι! -:))
      Το κοτοπουλάκι είναι τέλειο ...αξίζει!!!
      Πολλά φιλιά από Θεσσαλονίκη κι αν το καλοκαίρι σε "βγάλει ο δρόμος σου" προς τα δω ...σε περιμένω για καφέ!!!

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια Κική μου!!! :))
    Πεντανόστιμο το σημερινό σου φαγάκι.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ρούλα μου κι ευχαριστώ πολύ!
      Ναι το κοτοπουλάκι γίνεται πάρα πολύ ωραίο...αξίζει να το δοκιμάσεις!
      Φιλιά και καλημέρα!

      Διαγραφή
  12. Πολλά συγχαρητήρια Κικίτσα μου!!
    Το φαγάκι δείχνει πολύ γιάμι, ελπίζω να το ευχαριστήθηκε η ανηψούλα!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Έλενά μου, ευχαριστώ πολύ! -:))
      Το συγκεκριμένο κοτοπουλάκι είναι νοστιμότατο και η Ιωάννα (και όχι μόνον) το λάτρεψε... εκτός από τη μικρή μας!
      Φιλάκια και καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  13. Πολυ χαιρομαι για εσενα Κικη μου!! Χιλια μπραβο κ συγχαρητηρια!!
    Το αξιζεις κ με το παραπανω!! Κ να νιωθεις υπερηφανη κ χαρουμενη γι'αυτο!!!
    Πραγματικα εχω χαρει πολυ για εσενα!!
    Κ εμεις ειμαστε εδω να σε διαβαζουμε καθε μερα!
    Σε φιλω πολυ!
    Ευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου γλυκιά, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!!
      Φυσικά, το ότι υπάρχετε εσείς που με διαβάζετε και με τιμάτε με τα σχόλια αλλά και την επιλογή των συνταγών μου είναι η καθημερινή, μεγάλη επιβράβευση!!!
      Σας ευχαριστώ όλους πολύ!! -:))
      Φιλάκια καλή μου και καλή σου μέρα!!

      Διαγραφή
  14. Συγχαρητήρια Κική μου!
    Το φαγάκι το κρατάω, φαινεται πολύ νόστιμο!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αρετή μου, να είσαι καλά!!
      Το φαγάκι αυτό να το δοκιμάσεις ...είναι υπέροχο!!!
      Φιλάκια και καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  15. Μπράβο Κική μου, οι κόποι σου επιβραβεύονται. Και η ανηψιά Ιωαννα θα επιβράβευσε μετη σειρά της αυτό το φοβερό κοτοπουλάκι με τα λαχανικά. μα τι θεία που είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μάρθα μου, ναι είναι μια ικανοποίηση το να υπάρχει αναφορά από ένα επώνυμο περιοδικό αλλά η μεγάλη επιβράβευση είναι οι αναγνώστες που σε τιμούν κι επιλέγουν να κάνουν τις συνταγές σου αλλά και οι μικρές μας (όταν τρώνε!!! χαχαχα)
      Είμαι ...αυτό που λένε... χαζοθεία γιατί τους έχω τρελλή αδυναμία!!-:))

      Διαγραφή
  16. Βρε τη Βασιλικούλα που περιφρόνησε τέτοιο πιάτο! Αχ αυτά τα παιδάκια τι μας κάνουν!
    Υπέροχος ο συνδυασμός κοτόπουλου με λαχανικά!
    Μπράβο σου βρε Κική για την αναφορά στο Βήμα Gourmet γιατί είσαι μια από τις πολύ πολύ γλυκές παρουσίες στο χώρο και το αξίζεις!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βασιλικούλα μας περνάει τη φάση της επιλεκτικότητας της τροφής Ερμιόνη μου και τρώει πολύ συγκεκριμένα πράγματα... ελπίζω ότι, όπως και η Ιωάννα, σύντομα θα περάσει η ηλικία και θα μπει σε κανονική φάση!! -:))
      Το κοτόπουλο αυτό αξίζει τη δοκιμή!
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... εντάξει ήταν μια ικανοποίηση γιατί η μεγάλη αναγνώριση και ικανοποίηση έρχεται από τους αναγνώστες και το ξέρεις.
      Και τα δύο χρειάζονται! -:))
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  17. Συγχαρητήρια Κική !!!!!Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της επιβράβευσης και η αλήθεια είναι ότι το αξίζεις.Την παραπάνω συνταγή να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα την δοκιμάσω.φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ... είναι όμορφο πράγματι!!
      Ναι, να τη δοκιμάσεις γιατί αξίζει!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Κική για το άρθρο, αξίζεις πολλές περισσότερες επιβραβεύσεις, φιλιά πολλά, τέλειο το κοτόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Έρη μου ...ήταν μια μικρή ευχάριστη έκπληξη!!!
      Το κοτοπουλάκι είναι ωραιότατο, πράγματι!!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  19. Κική μου μπράβο σου για την αναφορά στο Βήμα Gourmet το αξίζεις και σου εύχομαι στο μέλλον με πολύ περισσότερες επιβραβεύσεις!!!
    Το φαγητό σου είναι καταπληκτικό, πεντανόστιμο!!!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου, να είσαι καλά!!
      Είναι νόστιμο το φαγάκι!
      Φιλάκια και καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  20. Ε, όχι και δεν είναι τίποτα σπουδαίο να αναγνωρίζεται ο κόπος και το ταλέντο σου! Πολλά μπράβο, Κική μου! Σίγουρα σου αξίζει κάθε διάκριση!!!
    Να πάρω τώρα και μια μερίδα από το κοτοπουλάκι σου που είναι φουλ σε λαχανικά και γεύση!
    Πολλά φιλάκιαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!