Μια ακόμα σαλάτα για σήμερα. Από 'κείνες τις εύκολες και γρήγορες αλλά νόστιμες σαλάτες που μπορούν να συνοδεύσουν ψητά, πουλερικά, ζυμαρικά και να σταθούν στο ύψος τους σε κάποιο κυριακάτικο γεύμα... κοσμώντας το τραπέζι μας!
Μπορεί όμως να γίνει κι ένα γρήγορο γεύμα, αν... τη συνοδεύσουμε με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμί. Ποιός μπορεί όμως να τους αντισταθεί;;;;
Μπορεί όμως να γίνει κι ένα γρήγορο γεύμα, αν... τη συνοδεύσουμε με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμί. Ποιός μπορεί όμως να τους αντισταθεί;;;;
Ας δούμε πόσο γρήγορα γίνεται...
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο (450 γρ.) σαλάτα Μεξικάνα κατεψυγμένη
5 φέτες ζαμπόν σε καρεδάκια
100 γρ. γραβιέρα σε κυβάκια
200 γρ. μαγιονέζα
100 γρ. κέτσαπ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελάχιστο αλάτι (προαιρετικά)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βράζουμε τη σαλάτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το ζαμπόν και τη γραβιέρα.
Αλατίζουμε ελαφρώς (εάν θέλουμε) και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα και τη κέτσαπ.
Προσθέτουμε το μείγμα αυτό στη σαλάτα, ανακατεύουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να μας κερδίσει με την υπέροχη γεύση της.
Καλή όρεξη και καλή Κυριακή να έχουμε!