Ένα υπέροχο βραβείο από δύο αγαπημένες μπλογκοφίλες...


Καλησπέρα σας!  Σήμερα πέρασα μια δύσκολη μέρα για ένα σωρό λόγους. Κάποια στιγμή, το απόγευμα, έτσι για να χαλαρώσω, σκέφτηκα να μπω στο Tante Kiki για να σας επισκεφτώ και να νιώσω λίγο καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι από τον Ιανουάριο που μπήκα στην μπλογκογειτονίτσα μας, κέρδισα πάρα πολλά. Βρήκα ένα "ήσυχο καταφύγιο", όπου μπορώ να μείνω μόνη μου (κάποιες φορές το έχω πραγματικά ανάγκη) και να "μαζέψω" τις σκέψεις μου αλλά μπορώ να δω κι όλους εσάς που επικοινωνούμε, αν όχι καθημερινά πάντως συχνά. Λατρεύω το ότι μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και κάποιες φορές τους προβληματισμούς μας, το ότι "μιλάμε' για όσα μας αρέσουν... συνταγές, ταξίδια, crafts ανταλλάσσοντας σχόλια και το ότι υπάρχει αλληλοστήριξη σε όσα μας συμβαίνουν καθημερινά. 
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσα "περαστικά" δέχτηκα όταν αρρώστησε η ανιψιά μου ή πόσο κοντά σε κάποιες μπλογκοφίλες νιώθω όταν ανακαλύπτω ότι έχουμε τις ίδιες ιδέες, την ίδια νοοτροπία, τους ίδιους προβληματισμούς. 
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τη χαρά που ένιωσα όταν δέχτηκα το πρώτο μου βραβείο από άλλα blogs (σαν να κέρδισα το Όσκαρ!) αλλά και το πόσο χαίρομαι και ξεφεύγω από τα προβλήματα όταν ανταλλάσσουμε επισκέψεις και σχόλια!
Είδατε; Πάλι φλυαρώ!!!! Εεεε, νομίζω ότι το συνηθίσατε πια κι αν θέλετε, μπορείτε να παρακάμψετε όσα γράφω παραπάνω, και να διαβάσετε από δω και κάτω!!
Σήμερα, λοιπόν (αγαπημένη λέξη, ανακάλυψα ότι δεν λείπει από καμμιά ανάρτησή μου!!!!!-:)))), συγκινήθηκα, χάρηκα κι ενθουσιάστηκα (ναι ενθουσιάστηκα...έτσι είμαι εγώ μπορώ να ενθουσιαστώ με τα πιο απλά πράγματα, έστω κι αν κάποιος που δεν είναι blogger δεν μπορεί να το καταλάβει!) με το βραβείο που μου χάρισαν οι αγαπημένες μπλογκοφίλες Princess από το πανέμορφο princesskon.blogspot.com  και  Pela - Sofi από το υπέροχο thatseat.blogspot.com
Πρώτα πρώτα θα ήθελα να τις ευχαριστήσω για την τιμή (ναιιιιιι τιμή) που μου έκαναν να με επιλέξουν ανάμεσα σε τόσους καταπληκτικούς bloggers και να μου χαρίσουν αυτό το βραβείο κάνοντάς με να συγκινηθώ και να χαρώ γιατί όλες αυτές τις συνταγές, τις φωτογραφίες, τα αφιερώματα, τα παρουσιάζω με όλη μου την καρδιά κι αυτό έγινε αντιληπτό.
Είναι σπουδαίο, στην εποχή μας, να μπορείς να κάνεις κάτι καλά (οτιδήποτε κι αν είναι αυτό) και η αναγνώριση να "επιστρέφει" σε σένα μ΄αυτή τη μορφή. Στη δουλειά μου, είχα συνηθίσει, η "αναγνώριση" να είναι η χαρά των παιδιών και των γονιών για την απόκτηση κάποιου πτυχίου Γαλλικών αλλά αυτή εδώ η "αποδοχή" είναι εντελώς διαφορετική μιας και όταν γράφεις στο blog σου  είσαι εντελώς εκτεθειμένος στην κρίση οποιουδήποτε και ίσως ενός μεγάλου αριθμού διαφορετικών ανθρώπων (κι αυτό πάντα με προβληματίζει και ίσως με φοβίζει...λιγάκι). Αυτό το ξεπέρασα με τη βοήθεια της αγαπημένης μου μπλογκογειτονιάς και των αναγνωστών του Tante Kiki και γι αυτό ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Τέρμα τα λόγια και περνώ στους κανόνες-πρωτόκολλο του βραβείου...
Α- Αναφέρω 7 τυχαία πράγματα για μένα...
1- Λατρεύω τις ανιψιές μου και όλα τα παιδιά (τα θεωρώ το κέντρο του κόσμου), τις εναλλαγές των εποχών, το blogging, το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων & περιοδικών με διάφορα θέματα και το οδήγημα εκτός πόλης.
2- Προτιμώ τα γλυκά περισσότερο από τα φαγητά κι όταν είμαι στενοχωρημένη είμαι ικανή να τρώω μόνον γλυκά αν και είμαι υπέρ της υγιεινής διατροφής.
3- Σιχαίνομαι το fast food (πώς αλλιώς θα μαγείρευα τόσο) και τρώω σπάνια έτοιμα φαγητά από ταχυφαγεία (δεν ισχύει το ίδιο για καλά εστιατόρια και ταβερνούλες... χαχαχα).
4- Παιδιαρίζω, όποτε μπορώ (αν και τελευταία γίνεται όλο και πιο δύσκολο) και λατρεύω τη ξενοιασιά (εντάξει λίγο παραπάνω από το κανονικό!!!) αρνούμενη ότι ...μεγαλώνω (το λέω ανώδυνα).
5- Σιχαίνομαι την αχαριστία, το ψέμα, την αναξιοπρέπεια, την έλλειψη οδικής αγωγής αλλά και γενικά αγωγής, την έλλειψη αξιοκρατίας, τη τεμπελιά και το ξύπνημα πολύ νωρίς το πρωί (εννοώ πριν τις 8.00).
6- Σιχαίνομαι την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε αυτούς τους μήνες κι ελπίζω (πάντα αθεράπευτα ρομαντική κι αισιόδοξη) να αλλάξει κάπως.
7- Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα κι όλη η ατμόσφαιρα αυτής της γιορτής, όπως και τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια που αγοράζω για τις ανιψιές μου (ελπίζω να αγοράσω και φέτος, έστω και λιγότερα) και τα διαβάζουμε όλη την ημέρα εκατό φορές!!!! 
Κι ένα μυστικό: θα ήθελα να υπάρχει ο Άγιος Βασίλης, οι νεράιδες και τα ξωτικά!!!!
Β- Με τη σειρά μου, χαρίζω κι εγώ το βραβείο σε 15 bloggers (χωρίς να σημαίνει ότι οι άλλοι δεν αξίζουν βραβεία)
1- στη Margo  http://margo-k.blogspot.com/
4- στη Μάνια  http://smart-0-mania.blogspot.com/
7- στην Pyroessa  http://pyroessa.blogspot.com/
8- στη Ρένα  http://diaheiros.blogspot.com/
10- στη Μπέττυ  http://anthivolon-bl.blogspot.com/
11- στη Βιβή http://spirtokoyto.blogspot.com/
12- στην Ελπινίκη  http://elpinikicook.blogspot.com/
13- στηv Έλενα  http://helengrblog.blogspot.com/
14- στις Manousina & Λένια  http://nostimia.blogspot.com/
15- στη Μαρία  http://asteratikouzina.blogspot.com/
Καλό βράδυ, αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!!
Tante Kiki
19 Comments
No