ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ και καλό μήνα!

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους και όλες! 
Φθινόπωρο, οι διακοπές τελείωσαν ήδη ή για λίγους τελειώνουν, τα σχολεία ανοίγουν, νέα φθινοπωρινά προϊόντα εμφανίζονται στους πάγκους του μανάβη και των λαϊκών αγορών, αλλάζει σιγά σιγά η ψυχολογία μας, προσγειωνόμαστε, θα έλεγα, μιας και ... ο κάθε κατεργάρης πηγαίνει προς τον πάγκο του ή είναι ήδη εκεί! Τέρμα η ξενοιασιά και η ξεκούραση! Ώρα για δουλειά (όχι ότι όλοι κάθονται το καλοκαίρι αλλά ...λέμε τώρα)! Αυτό βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό και σίγουρα είναι πιο παραγωγικό μιας και το καλοκαίρι είναι μια εποχή που και η ζέστη μας κάνει να σκεφτόμαστε περισσότερο τη θάλασσα, τις διακοπές, τη ξεκούραση!!!
Ας υποδεχτούμε τη νέα εποχή, όμως, απολαμβάνοντας  μερικές φωτογραφίες (δικές μου είναι αυτές που έχουν το "Tante Kiki" από φθινοπωρινά τοπία σ' όλο τον κόσμο!
Και για περισσσότερες υπέροχες φωτογραφίες καταπληκτικών δημιουργών επισκεφθείτε τη διεύθυνση: wooz.gr/photo-best-of/φθινόπωρο-έκρηξη-χρωμάτων

4 σχόλια:

 1. Καλό μήνα και απο εδώ Κική μου, τι ωραίες φωτογραφίες! Και εγώ λατρέυω το φθινόπωρο και περιμένω πως και πως τα φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά..
  Φιλάκια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό μήνα και σε εσένα και καλό φθινόπωρο.Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλό μήνα, Κική μου, και καλό φθινόπωρο. Μου άρεσε η ιδέα σου να το υποδεχθείς με ωραίες φωτογραφίες! Φιλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο Κικίτσα:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!