Smoothie με κακάο και μπισκότα


Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! 
Φανταστείτε ένα γρήγορο αλλά όχι πρόχειρο πρωινό! 
Φανταστείτε ένα πρωινό που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο με ένα μόνο μπουκάλι ή θερμός για να μη χάσει καθόλου από τη δροσιά του!
Ένα πρωινό που θα σας δροσίσει (γιατί... καλοκαίρι έρχεται) αλλά και θα σας χορτάσει! 
Μια νοστιμιά, γεμάτη θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες με περισσότερες ή λιγότερες θερμίδες ανάλογα με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε αλλά και ανάλογα με τον υποψήφιο... καταναλωτή! Ένα τέτοιο ρόφημα πρωινού σας προτείνω σήμερα... έτσι για να αρχίσει καλά και νόστιμα η εβδομάδα! Αλλά πάλι... αν το θέλετε για δεκατιανό ή για απογευματινό ...κανένα πρόβλημα... στο κάτω κάτω ...δικό σας είναι όποτε θέλετε το πίνετε!! Δεν συμφωνείτε;;;
Απίθανο, παχύρρευστο και σοκολατένιο... εντάξει όχι... υπερβολικά αλλά...τόσο όσο χρειάζεται!
Η προετοιμασία του πανεύκολη και πολύ γρήγορη! Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi από το προηγούμενο βράδυ, πιέζουμε το κουμπάκι, το multi ...τραγουδάει χαρούμενα και voilà... μια νοστιμιά γεμάτη φουσκίτσες στην επιφάνεια είναι έτοιμη. Αυτό το υπέροχο smoothie με την ελαφρώς σοκολατένια απόχρωση το μεταφέρουμε σε ένα σκεύος και το αφήνουμε να μας περιμένει στο ψυγείο μέχρι το επόμενο πρωί, την ώρα που θα ξεκινήσουμε βιαστικά για το γραφείο.
Προμηθευτείτε λοιπόν τα υλικά, αν δεν υπάρχουν ήδη μια και είναι τόσο καθημερινά και ρίξτε τα όλα στο multi! Πιέστε το κουμπάκι και ...έτοιμο το smoothie!!!
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι πλήρες ή με 2% λιπαρά
120 γρ. γάλα πλήρες ή με 1.5% λιπαρά
1 κ.γλ. ρόφημα σοκολάτας (με ζάχαρη)
1 κ.γλ. ζάχαρη καστανή
3 μπισκότα digestive 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και αναμιγνύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Μεταφέρουμε σε ποτήρι, σε μπουκάλι ή σε σέικερ και απολαμβάνουμε τη δροσιά του.


Tante Kiki
24 Comments
No