Μπρουσκέτες με κοτοσαλάτα


Σήμερα, μια που πάλι από τα τρεχάματα και τα καθημερινά εμπόδια κατάφερα τώρα μόλις να συναντήσω το αγαπημένο μου laptop και έφτασα τρέχοντας στο μπλογκοσπιτάκι μου, σκέφτηκα να σας δείξω την αγαπημένη  μου κοτοσαλάτα!
Την φτιάχνω εδώ και 2 δεκαετίες και είναι πιστή μου σύντροφος. Με έβγαλε ασπροπρόσωπη πολλές φορές και στόλισε άλλες τόσες το τραπέζι παρέα με άλλα μεζεδάκια!!!
Είναι πανεύκολη (γνωρίζετε το "κόλλημά" με τις εύκολες συνταγές), νόστιμη και κυρίως ...αξιόπιστη!!! Τί εννοώ;;; Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας πετύχει... στην χειρότερη περίπτωση, τη δοκιμάζετε και κάνετε ...διορθωτικές κινήσεις.
Είναι μια πολύ καλή λύση και όταν έχει περισσέψει κοτόπουλο που ...κανείς δεν το θέλει!
ΥΛΙΚΑ
1 στήθος κοτόπουλου βρασμένο
1 κ.σ. φύλλα σέλινου
1 κ.σ. άνηθο
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. μαγιονέζα
Αλάτι και πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε το βρασμένο στήθος κοτόπουλου στο multi και το πολτοποιούμε.
Προσθέτουμε το σέλινο, τον άνηθο, τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι. 
Ξαναχτυπάμε στο multi και μόλις η κοτοσαλάτα μας γίνει αλοιφή, είναι έτοιμη.
Τη σερβίρουμε σε μπολάκι με κριτσίνια, γεμίζουμε μ' αυτή σου και ταρτελέτες αλλά μπορούμε να την αλείψουμε και σε μπρουσκέτες.
Στολίζουμε με αγγουράκια τουρσί, αστεράκια από κόκκινες ψητές πιπεριές ή πολύχρωμες πιπεριές τουρσί.
Μη μου πείτε ότι δεν είναι απλούστατη και πολύ εύκολη;;;
Tante Kiki
9 Comments
No