Σκορδαλιά παραδοσιακή ή εναλλακτική; 5 συνταγές για την 25η Μαρτίου


Σκορδαλιά παραδοσιακή ή εναλλακτική;

Με την 25 Μαρτίου να είναι σε λιγότερο από μια εβδομάδα, οι συνταγές για μπακαλιάρο μαγειρεμένο με διάφορους τρόπους, οι οδηγίες για το ξαλμύρισμα του παστού μπακαλιάρου αλλά και οι συνταγές για σκορδαλιά εμφανίζονται καθημερινά! 

Σήμερα, λοιπόν, θα σου προτείνω 5 συνταγές για παραδοσιακή ή εναλλακτική σκορδαλιά έτσι ώστε ακόμα κι αν δεν αγαπάς την κλασσική σκορδαλιά που συνοδεύει και σηματοδοτεί το γεύμα της 25ης Μαρτίου να βρεις ένα άλλο που θα σε κάνει να απολαύσεις  τον μπακαλιάρο ή όποιο άλλο ψάρι επιλέξεις για το τραπέζι αυτής της ημέρας. 

Ακολούθησε τους συνδέσμους και βρες την, ιδανική για σένα, σκορδαλιά.

1- Σκορδαλιά με πατάτα, άσπρη ή κόκκινη

Σκορδαλιά με πατάτα, άσπρη ή κόκκινη

2- Αρωματική, πράσινη σκορδαλιά με καρύδια

Αρωματική, πράσινη σκορδαλιά με καρύδια

3- Πολίτικη σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια

Πολίτικη σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια

4- Άλειμμα σκόρδου με παντζάρι, πατάτα, καρύδια και sauce γιαουρτιού

Άλειμμα σκόρδου με παντζάρι, πατάτα, καρύδια και sauce γιαουρτιού

5- Άλειμμα με αβοκάντο, καρύδια και σκόρδο

Άλειμμα με αβοκάντο, καρύδια και σκόρδο

Κι αν θέλεις συνταγές για τον μπακαλιάρο ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://tantekiki.blogspot.com/2018/03/25-2018.html

Tante Kiki
0 Comments
No