Προτάσεις για την 25η Μαρτίου



Καλημέρα! Μύρισε άνοιξη, μύρισε 25η Μαρτίου κι έφτασε η μεγάλη μέρα που θα απολαύσουμε και πάλι παστό, νωπό ή κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου! Μια μέρα που η παράδοση και η Ιστορία κυριαρχούν έτσι κι αλλιώς πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να μην τηρήσουμε την παραδοσιακή γαστρονομία που είναι ιδιαίτερα νόστιμη! 
Για αρχή πώς ξαλμυρίζουμε τον υγράλατο ή παστό μπακαλιάρο... μια τεχνική απαραίτητη για να έχουμε ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα...
Ακολουθούν τα κλασσικά πιάτα...
Φιλέτο μπακαλιάρου τηγανισμένο σε χυλό κρασιού
Αλλά και πιο σύγχρονες εκδοχές με κατεψυγμένο μπακαλιάρο...
Για συνοδευτικό, τί άλλο πέρα από...
Και για όσους δεν τηρούν αυστηρά τη νηστεία...
Και για να κλείσουμε το γεύμα της μέρας αυτής τί άλλο πέρα από ένα γλυκάκι; Τί θα λέγατε για...
Αλλά κι ένα ψωμάκι που θα το ετοιμάσουμε από την προηγούμενη μέρα χωρίς κόπο και ζύμωμα και θα το ψήσουμε το πρωί... έτσι για να μοσχοβολήσει ακόμα περισσότερο το σπίτι.
Καλά να περάσετε και του χρόνου με υγεία!! 



Tante Kiki
7 Comments
No