Τα τρίτα γενέθλια του Tante Kiki και Giveaway


Καλή σας μέρα!!! Σήμερα το μπλογκοσπιτάκι μου κι εγώ κλείνουμε τρία χρόνια παρουσίας στην όμορφη αυτή μπλογκογειτονιά!
Σας κερνάω, λοιπόν, από τις τελευταίες τούρτες που έφτιαξα. Διαλέγετε και παίρνετε... τούρτα με ζαχαρόπαστα ή τούρτα με βουτυρόκρεμα. κρέμα πικρής σοκολάτας ή πραλίνας με παντεσπάνι βανίλιας, κρέμα βανίλιας ή πορτοκαλιού με παντεσπάνι σοκολάτας! -:))


Την ώρα που εσείς θα... γλυκαίνεστε εγώ θα πάω για λίγο πίσω στο χρόνο, τη στιγμή που στις 21 Ιανουαρίου 2011 πάτησα το μαγικό κουμπάκι με τη λέξη "δημοσίευση"...
Να ταξιδέψω... αυτό είχα κατά νου! Να ταξιδέψω και να έχω νέες εμπειρίες!
Έτσι ξεκινά κάθε ταξίδι. Με μια επιθυμία που γίνεται πράξη. Με μια πράξη που γίνεται συνήθεια. Με μια συνήθεια που γίνεται ανάγκη. Με μια ανάγκη που πολλές φορές γίνεται σκάλα σωτηρίας για να ξεφύγει κανείς από τους φόβους , τα άγχη, τα προσωπικά αδιέξοδα, την καθημερινή ρουτίνα, την κακοδαιμονία των καιρών. Αρκεί ο καθένας να βρει το δικό του σκαλοπάτι εκκίνησης, το δικό του δρόμο να απολαύσει... 
Να ταξιδέψω... κάπως έτσι ξεκίνησε για μένα το ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων, των αρωμάτων, των μπαχαρικών, των γεύσεων. 
Κάπως έτσι βρέθηκα ανάμεσα σε κατσαρόλες, τηγάνια, λαχανικά, μπαχαρικά, ζάχαρη και κανέλα από τη μια κι έναν υπολογιστή ανυπόμονο να ...καταβροχθίσει ακόμη μια συνταγή και να την φέρει κοντά σας.
Κάπως έτσι αισθάνθηκα την ανάγκη να χαλαρώνω στην κουζίνα όπως... τότε... παλιά... που, ανέμελα, καθόμουν στον καναπέ του συγκεκριμένου (αν και όχι ίδιου) δωματίου έχοντας δίπλα μου ένα παράθυρο με θέα στο βουνό και τη γιαγιά μου να πηγαινοέρχεται, βιαστική, φορώντας τη ποδιά της, που μερικές φορές έλυνα κρυφά για να γελάσουμε (...και οι δύο γελούσαμε μ' αυτό).
Μου θύμιζε μέλισσα, πολύβουη και πολυάσχολη βιαστική μέλισσα κι ας ήταν κοντά στα 77!!! Γεμάτη χαρά, όρεξη, διάθεση για ζωή και μαγειρική, για προσφορά στους αγαπημένους της. Καθόμουν και χαλάρωνα... καθόμουν κι ένιωθα ευτυχισμένη!!! Όχι... τότε μαγείρευα ελάχιστα αν και... πάντα απολάμβανα τις μυρωδιές ή μάλλον τα αρώματα, τα χρώματα των υλικών επάνω στο τραπέζι και τον κάτασπρο μαρμάρινο πάγκο της κουζίνας, τις γεύσεις.
Παρέα με την ανάγκη για το ταξίδι κι ο φόβος της αποδοχής ή της απόρριψης! Εκείνος ο φόβος που, αφού δεν σε ακινητοποιεί σε κάνει πιο δυνατή, σου μαθαίνει λογιών λογιών πράγματα... άλλα χρήσιμα άλλα άχρηστα!!
Και τώρα... ύστερα από τρία ολάκερα χρόνια...
3.286.000 προβολές σελίδας!!!
900 φίλοι - αναγνώστες!!!
60.000 μοναδικοί επισκέπτες και 127.000 επισκέψεις τον μήνα, σύμφωνα με το Google Analytics!!
Κι όλα αυτά χάρη σε σας!!!!
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη, την εκτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη σας σε μένα, το μπλογκοσπιτάκι μου και τις συνταγές, δικές μου ή όχι, που σας προτείνω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τη χαρά να μοιράζομαι μαζί σας την αγάπη μου για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, να ανταλλάσσουμε τις εμπειρίες και τις απόψεις μας, να παίρνω και να δίνω θετική ενέργεια σ' αυτή την τόσο όμορφη μπλογκογειτονιά.
Εκείνο που μπορώ να πω, πραγματικά συγκινημένη και δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβα πώς πέρασαν 3 χρόνια σχεδόν καθημερινής  ανάρτησης, είναι ότι ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να συνεχίσω όσο καλύτερα μπορώ, δίνοντάς πάντα τον καλύτερο εαυτό μου σ' αυτό που κάνω, με ειλικρίνεια, αγάπη και σεβασμό προς εσάς αλλά και τον εαυτό μου!!!
Και για να σας τιμήσω... όλους εσάς που καθημερινά με τιμάτε και με επισκέπτεστε, είτε αφήνετε σχόλιο είτε όχι,  θα ήθελα να σας πω ότι από σήμερα και μέχρι τις 30 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ, θα υπάρχει το φετινό giveaway με τα τρία δωράκια που βλέπετε παρακάτω στις φωτογραφίες.
Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής: 
1- Να είναι κάποιος μέλος του Tantekiki.blogspot.com
2- Να αφήσει σχόλιο στο ποστ του giveaway
3- Να κάνει like στη σελίδα Tantekiki στο facebook
Και τώρα τα δωράκια...
  Καλή σας μέρα και καλή επιτυχία!!! -:))
Tante Kiki
89 Comments
No