Εβδομαδιαίο μενού 16


Καλησπέρα σας! Ελπίζω το δικό σας Σαββατοκύριακο να ήταν γλυκό, όμορφο, χαλαρωτικό και νόστιμο. Το δικό μου πάντως ήταν μια περιπέτεια... και μάλιστα μια περιπέτεια που, και καλό τέλος να έχει με έκανε να ...μάθω!!! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Πέμπτη βράδυ κι ενώ ψυχολογικά προετοιμαζόμουν για ένα χαλαρό Σαββατοκύρια με τη βάπτιση του μωρού μια πολύ αγαπημένης οικογένειας κάθισα στον υπολογιστή να γράψω το κείμενο της Σαββατιάτικης ανάρτησης! Μέχρι εδώ όλα καλά! Νιώθοντας κουρασμένη και θέλοντας να χαλαρώσω λίγο, αφού έγραψα το κείμενο σκέφτηκα: "ξυπνάω που ξυπνάω νωρίς ...δεν αφήνω να βάλω τις φωτογραφίες το πρωί και να κάνω την ανάρτηση;;;". Ναι αλλά η τύχη μου επιφύλασσε "ευχάριστα" γεγονότα!!!! Ξυπνάω την Παρασκευή, πηγαίνω τις μικρές μας στα σχολεία τους κι επιστρέφω σπίτι!!! Παίρνω το πρωινό μου καφεδάκι και κάθομαι στον υπολογιστή! Μέχρι εδώ όλα καλά αλλά... μερικές φορές, ακολουθώντας το νόμο του Μέρφυ (αλήθεια τον γνωρίζετε;;;;) ό,τι μπορεί να πάει στραβά ...πάει!!!!! -:((
Πατάω το ...κουμπάκι, περιμένω και ... μια μαύρη οθόνη με άσπρα γράμματα μου ..."σκάει στη μούρη"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ανησυχώ, πιέζω το enter και ξαναπεριμένω... άλλη μια μαύρη οθόνη μου ανακοινώνει ότι ... η τύχη δεν είναι με το μέρος μου. Αρχίζω να ...τσατίζομαι και πιέζω γρήγορα γρήγορα το κουμπάκι για να σβήσω εντελώς τον υπολογιστή και να ...τον εκδικηθώ (μμμμ!!! νόμιζα!!!). Τον ανοίγω και πάλι ... με την ακλόνητη πεποίηση ότι ήταν ένα μικροπρόβλημα και τότε... συνειδητοποίησα ότι η κατάσταση ήταν ...χάλια!!!!!!
Για να μην τα πολυλογώ... ο υπολογιστής δεν άνοιξε και όχι μόνον δεν άνοιξε αλλά τελικά όταν ήρθε ο γαμπρός μου και άλλαξε τον σκληρό δίσκο βρέθηκα μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα ότι ο δίσκος... μόλις πέντε μηνών... είχε πάθει ζημιά και δεν μπορούσα ούτε να ανακτήσω τα αρχεία μου!!!! 
Σάββατο πρωί πήρα τους δρόμους... τον κατέβασα στο μαγαζί του φίλου μας που ήταν αυτός που βάπτιζε το μωράκι του για να προσπαθήσει να "βγάλει" τα αρχεία. Εγώ έμεινα χωρίς τις φωτό για τις αναρτήσεις, οι αναρτήσεις έμειναν πίσω, έχασα αρχεία για τη δουλειά μου, έχασα φακέλους όπου είχα σώσει τις αναρτήσεις του μπλογκ από την αρχή μέχρι τώρα ΑΛΛΑ έμαθα ένα ... μην εμπιστεύεσαι ποτέ την τεχνολογία!!!! 
Το συμπέρασμα... ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ σε δύο και τρία μέρη και όχι μόνον στον σκληρό σας δίσκο!!!!! 
Παρ' όλα αυτά επειδή προσφάτως υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην με πτοούν οι απλές αντιξοότητες (εκτός απ' αυτές τις υγείας και τις πολύ σοβαρές) συνέχισα να χαμογελάω και επειδή δεν είχα αναρτήσεις πια εκτός από δύο που οι φωτογραφίες τους παρέμεναν υπομονετικά στη φωτογραφική μηχανή... απόλαυσα την κουζίνα και τα αρώματά της φτιάχνοντας... εντάξει ας μην τα πούμε όλα... να έχουμε και κάτι για την εβδομάδα που μας έρχεται!!!! -:)))
Πάμε να δούμε μερικά πιάτα που ίσως σας ενδιαφέρουν;;;;
ΔΕΥΤΕΡΑ:                         Πλούσιες πατάτες γιαχνί
ΤΡΙΤΗ:                        Ζύμη πίτσας κι ένα σκορδόψωμο
ΤΕΤΑΡΤΗ:               Μακαρονάδα με σάλτσα λιαστής ντομάτας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:                           Φακές σούπα
ΚΥΡΙΑΚΗ:                    Μοσχαράκι κοκκινιστό κρασάτο
Το γλυκό της εβδομάδας:           Σοκολατόπιτα
Καλή σας εβδομάδα!!! -:))
Tante Kiki
18 Comments
No