ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!


Καλή σας μέρα!!! 
Τρία χρόνια τώρα κάνουμε καθημερινή παρέα με μια πρόταση, γλυκιά ή αλμυρή, πρωτότυπη ή κλασσική, εύκολη ή λίγο πιο περίπλοκη. Τρία χρόνια τώρα, συνήθισα σ' αυτή τη γλυκιά "ρουτίνα"... πίνω μαζί σας το πρωινό μου καφεδάκι, έρχομαι (έστω και λίγο πιο αργά πολλές φορές) να σας επισκεφθώ κι αυτό μου έχει γίνει μια πολύ όμορφη και γλυκιά συνήθεια έως και εθισμός. Ναι, είμαι εθισμένη στη μαγειρική, στη λογοτεχνία, στις βόλτες στη μπλογκογειτονιά μας. Είμαι εθισμένη στο να νιώθω πώς κάτι προσφέρω στην καθημερινότητά μας που, τα τελευταία χρόνια, έγινε και γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, θα αραιώσουμε για λίγες μέρες τις συναντήσεις μας . 
Είμαστε στα μέσα Αυγούστου και λίγες μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας... οπότε είναι καιρός να αφήσουμε την κουζίνα και να απολαύσουμε θάλασσα, ηλιοθεραπεία, διάβασμα βιβλίων, βόλτες, εκδρομούλες και ξενοιασιά!!!
Θα μου πείτε δεν θα μαγειρεύουμε;; Ναι αλλά εύκολα και γρήγορα πιάτα!
Εξάλλου... κάτι χρωστάω στους αγαπημένους μου που, πολλές φορές τους ...νοστιμίζω τη ζωή αλλά και τους κουράζω με τα πρέπει και τα μη των μαγειρεμάτων και των φωτογραφήσεων. Τους οφείλω, λίγες μέρες ξένοιαστες και αφιερωμένες αποκλειστικά σ' αυτούς!!! 
Αλλά, είναι κάτι που το χρειάζομαι κι εγώ, για να "φορτίσω τις μπαταρίες μου", να βρω νέες ιδέες, νέα διάθεση (που τον τελευταίο καιρό έχει φτάσει στα πατώματα), να ξεκουραστώ (ο όρος είναι γενικός γιατί από την μαγειρική δεν έχω διάθεση να ξεκουραστώ!! χαχαχα), να δοκιμάσω νέες συνταγές κι επιστρέφοντας να σας τις δείξω!!!
Ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα που το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο όμορφη, όπως όμορφα και μεγαλόπρεπα γιορτάζεται στα περισσότερα μέρη και η γιορτή της Παναγιάς μας και είναι μέρες που αξίζει να τις απολαμβάνουμε από την πρώτη ως την τελευταία τους στιγμή, από το ξημέρωμα μέχρι το ηλιοβασίλεμα κι ίσως κι όλη τη νύχτα με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου!
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την παρουσία σας αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί και θα ήθελα να σας υποσχεθώ ότι από την Παρασκευή 30  Αυγούστου θα είμαστε και πάλι, καθημερινά μαζί, ανανεωμένοι και με νέες συνταγές!
Προς το παρόν... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και καλά να περάσετε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Να απολαύσετε την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό, ό,τι κι αν κάνετε! Όπου κι αν είστε, να είστε ευτυχισμένοι, με όλους όσους αγαπάτε και να προσέχετε!!
Καλές διακοπές και καλή συνέχεια! -:)))
Επόμενες Αναρτήσεις:   
Τρίτη 13 Αυγούστου   --   Πέμπτη 15 Αυγούστου  --   Παρασκευή 16 Αυγούστου
Tante Kiki
13 Comments
No