Ένα τριήμερο γαστρονομικών εκδηλώσεων


Καλή σας μέρα!!! Σήμερα είναι μια μέρα πολύ φορτωμένη.
Πρώτα πρώτα είναι οι εξετάσεις για τα πτυχία των Γαλλικών κι ελπίζω οι μαθητές μου, τα παιδιά μου να πάνε καλά!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ παιδιά!!! 
Ύστερα, είναι ακόμα μια μέρα αρκετά κουραστική γιατί ψήνω, ψήνω, ψήνω!!! -:))) Όχι δεν έπιασα δουλειά σαν ...ψήστης αλλά ετοιμάζω μπισκότα, cupcakes και κέικς για το τριήμερο εκδηλώσεων της Αμ.Γεωργικής Σχολής.
Φυσικά, θα ήθελα να σας καλέσω για να απολαύσουμε μαζί γεύσεις, να τα πούμε από κοντά και να περάσουμε καλά!!
Το επόμενο τριήμερο, δηλαδή Σάββατο 18/5 (αύριο), Κυριακή 19/5 και Δευτέρα 20/5  το Perrotis College και το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής διοργανώνουν ένα ταξίδι στις γεύσεις! 
Την πρώτη μέρα, το Σάββατο από τις 7.00 και μετά θα έχω την τιμή να σας κερνάω σπιτικές γλυκολιχουδιές φτιαγμένες από μένα. Επίσης, θα υπάρχουν smoothies που θα φτιάχνονται εκείνη την ώρα, punch, και γλυκά του ζαχαροπλαστείου Τερκενλής και θα δοκιμάσετε γεύσεις από τα παιδιά του Food Science. Όπως καταλαβαίνετε... θα περάσουμε καλά κι αυτός είναι ο λόγος που σας καλώ να έρθετε! -:))
Την Κυριακή, θα υπάρχει ένα δωρεάν εργαστήριο παρασκευής τσουρεκιών (10.00-12.00) (εάν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει να κάνει κράτηση τηλεφωνικά) και μετά θα δοκιμάσουμε κρασί ελληνικό, ξινόμαυρο και θα δούμε γαστρονομικές προτάσεις της Γερμανικής κουζίνας που ταιριάζουν με το συγκεκριμένο κρασί.
Τη Δευτέρα, στις 17.30 θα μιλήσει η αγαπημένη chef  Ντ. Κοχυλά και μετά θα υπάρχει γευσιγνωσία ελαιολάδου. Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γευθούμε ελληνική μπύρα και μεζέδες φτιαγμένους από τους σπουδαστές του Food Science. Θα βρείτε, φυσικά, και δικά μου αλμυρά και γλυκά κέικ αλλά και μπισκότα που ταιριάζουν απόλυτα με μπύρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες θα είναι πολύ ευχάριστες, ενημερωτικές και χαλαρωτικές.
Σας περιμένω λοιπόν να τα πούμε κι από κοντά!! Θα είναι μεγάλη μου χαρά -:)))
Καλή σας μέρα και καλή συνέχεια!!!
Tante Kiki
10 Comments
No