TGI FRIDAY'S... μια βραδιά υπέροχα ξένοιαστη και γεμάτη νοστιμιά


Το πιο αγαπημένο μου... σκέτη αμαρτία με τηγανιτές πατάτες!!!
Βραδιά γευσιγνωσίας, εχθές, και  συνάντησης των Θεσσαλονικέων Food Bloggers στα TGI FRIDAY'S  της οδού Αριστοτέλους, που οργανώθηκε από τους υπεύθυνους της κοινότητας των Greek Foodbloggers, Γ.Δέτση και Β. Κουμάντου του γνωστού blog "Tastefull" σε συνεργασία με το γνωστό εστιατόριο ή μάλλον την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων.
Ήταν μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη κέφι, πολύ και καλό φαγητό, υπέροχα κοκτέηλ (λάτρεψα τη λευκή σανγκρία που ήπια), ενδιαφέρουσα ξενάγηση και μοναδικές στιγμές.
Τα TGI FRIDAY'S, ένας χώρος πανέμορφα διακοσμημένος, με ζεστούς ανθρώπους, έτοιμους να εξυπηρετήσουν, πάντα με χαμόγελο, περισσή ευγένεια και άπειρη προθυμία.
Τα πιάτα,  υπερχορταστικές μερίδες με γεύση πραγματικά καταπληκτική κι όσοι έχετε ήδη επισκεφθεί τα εστιατόρια της συγκεκριμένης αλυσίδας που, όπως μάθαμε, είναι ελληνικών συμφερόντων, καταλαβαίνετε πολύ καλά τί εννοώ. 'Οσοι δεν έχετε πάει... μετά απ' όσα είδα, γεύθηκα και απόλαυσα... τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Άκρως ενδιαφέρουσα η ενημέρωση από τον σεφ για τους τρόπους προετοιμασίας και μαγειρέματος των πιάτων, την ποιότητα και την προμήθεια των υλικών τους.
Εκείνο όμως που, πραγματικά, με εντυπωσίασε είναι η τακτοποιημένη και πεντακάθαρη κουζίνα τους, οι απίστευτα καλοοργανωμένοι και τακτοποιημένοι χώροι αποθήκευσης των πρώτων υλών, όπως και  οι κανόνες ασφάλειας στην κουζίνα.
Εντυπωσιάστηκα τόσο  με την πολύ καλή τους οργάνωση που, όταν τελειώσαμε την ξενάγηση στα άδυτα της κουζίνας, κόντεψα να ξεχάσω ότι φορούσα "ρόμπα" πλαστική μιας χρήσεως και σκουφάκι!!!!! χαχαχα 
Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση των υπευθύνων της κοινότητας των Greek Food Bloggers και μια ακόμη υπέροχη βραδιά που απολαύσαμε την παρέα τόσο ...εποικοδομητικά.
Απολαύστε μερικές φωτό των πιάτων TGI FRIDAY'S αλλά και της βραδιάς...
















ΚΑΛΟ  ΣΑΣ  ΒΡΑΔΥ κι αύριο πάλι συνταγούλα!


Tante Kiki
26 Comments
No