Συνάντηση των bloggers στη Θεσσαλονίκη


Καλημέρα σας! Εχθές ήταν η προγραμματισμένη συνάντηση των bloggers της Θεσσαλονίκης. Κρίμα μόνον, που η |Amaryllis που την οργάνωσε δεν μπόρεσε να είναι παρούσα λόγω κάποιου προβλήματος υγείας. Κατ' αρχάς, λοιπόν, να της ευχηθώ περαστικά!!
Μέσα στον πολύ όμορφα διακοσμημένο και ζεστό χώρο του Art café, πρόσωπα γελαστά, που αν και άγνωστα μέχρι τώρα μεταξύ τους, έριξαν τις μάσκες του blogger και... επιτέλους γνωρίστηκαν. Τα σχόλια και η ανταλλαγή απόψεων, η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη πήραν σάρκα και οστά. Αγκαλιές, φιλιά, ευχάριστες εκπλήξεις και γέλια γέμισαν την αίθουσα σαν να επρόκειτο για γνωστές και φίλες από παλιά (...κι εν μέρει... έτσι νιώθουμε...σαν γνωστές από παλιά). Συμπέρασμα;;; Η απρόσωπη επικοινωνία του Ίντερνετ μπορεί να πάρει ...πρόσωπο, να γίνει πραγματική και ίσως ίσως σημαντική, προσπερνώντας έτσι μια κοινωνία που έχει ξεχάσει, υποβαθμίσει ή υποτιμήσει την ανθρώπινη σχέση και την αξία της μπροστά στους γρήγορους ρυθμούς ζωής και μπροστά στα προβλήματα μιας δύσκολης καθημερινότητας. Κάπως έτσι αρχίζουν φιλίες, κάπως έτσι ξεφεύγουμε από την εικονική πραγματικότητα του Ίντερνετ για την οποία κατηγορούμε τη νέα γενιά αλλά και κάπως έτσι δημιουργούνται ομάδες που μπορούν να λειτουργούν οργανωμένα προσφέροντας στην κοινωνία όπου και όταν χρειάζεται αλλά και διασκεδάζοντας ή χαλαρώνοντας όποτε χρειάζεται. Αυτό που ήταν φανερό στην χθεσινή μας υπέροχη συνάντηση ήταν η ανάγκη για ανθρώπινη φιλική και ζεστή σχέση. Και όχι ...αυτά που λέω δεν είναι λόγια του αέρα ή φιλοσοφίες χωρίς βάση, μιας κι έχω προσωπική εμπειρία από την σχέση μου με την "Αχτίδα", τη "Ρένα", τη "Φανή" αλλά και άλλες bloggers που η γνωριμία μας άρχισε ακριβώς έτσι μέσω blogs κι εξελίχθηκε σε πραγματική σχέση!
Ήταν ένα απολαυστικό απόγευμα (εγώ πήγα, ως συνήθως, χωρίς τη φωτογραφική μου μηχανή !!!) και όλες συμφωνήσαμε να επαναληφθεί σύντομα!
Η Λίλα από τα Τρίκαλα έφτιαξε και μας κέρασε νοστιμότατη σπανακόπιτα 
Θα ήθελα να κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ζεστό απόγευμα που πέρασα!!!
Για ακόμα περισσότερα διαβάστε την ανάρτηση της αγαπημένης Αχτίδας
Να και μερικές φωτογραφίες από τη συνάντηση που τις δανείστηκα από ξένες φωτογραφικές μηχανές!!!!
Η Λίλα από τα Τρίκαλα έφτιαξε και μας κέρασε νοστιμότατη σπανακόπιτα.
Η Μαρία από το υπέροχο "scrapmaria" έφτιαξε υπέροχα αναμνηστικά για όλες με φανταστική δουλειά και να το δικό μου, μαζί με την ταμπελίτσα μου. Διαβάστε το κείμενο στην πίσω πλευρά του αναμνηστικού.
Κορίτσια , χάρηκα που σας γνώρισα όλες,  μου ζεστάνατε την καρδιά με τα χαμόγελα, τις συζητήσεις και την παρουσία σας!!! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά!!
Tante Kiki
40 Comments
No