Ένας χρόνος foodblogger = 1 χρόνος "Tante Kiki" με γλυκό και Giveaway


...Κερνάω και δίνω το πρώτο μου Giveaway
Πωπωωωω! Μου φαίνεται σαν να ήταν χθές, σαν ψέμματα!!!!!
Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη στιγμή που δειλά και γεμάτη ανασφάλεια έκανα κλικ στο πορτοκαλί πλαίσιο  που γράφει "δημοσίευση ανάρτησης". Έτσι γεννήθηκε το "Tante Kiki" που όμως έχει μια ιστορία αρκετών μηνών πίσω του. Όταν, περιδιαβαίνοντας στο Ίντερνετ, συναντούσα τόσα όμορφα blogs, μαγειρικής, χειροτεχνίας, πολιτικά, χιουμοριστικά ή απλά καθημερινά και  υπέροχα. Διαβάζοντάς τα ξεχνιόμουν, ξέφευγα τόσο από την καθημερινότητα που κάπου σε κάποια γωνιά του μυαλού μου ξεπήδησε η ιδέα... "γιατί όχι κι εγώ;;;"
Και ξεκίνησα ψάχνοντας κάποιον να "στήσει" το blog, κι έψαχνα, κι έψαχνα και ...απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Δεν μπόρεσα να βρω ... εκτός από κάποιον που μου ζήτησε ...ένα υπερβολικό ποσό!!!! Το επόμενο βήμα μου;;;; Όπως πάντα...διάβασμα αλλά όχι για την εργασία μου... για το πώς στήνεται ένα blog. Τελικά, μετά από διάβασμα δύο εβδομάδων ήρθε η 21 Ιανουαρίου. Κάθισα στον υπολογιστή Σάββατο πρωί, στις 15 Ιανουαρίου και μέχρι τη Τρίτη το Tante Kiki ήταν έτοιμο για την πρώτη του εμφάνιση. Από την Τρίτη  μέχρι την Παρασκευή που έκανα το "μοιραίο" κλικ ήταν μέρες άκρας αναποφασιστικότητας (μη με ρωτήσετε γιατί...δεν ξέρω). Τα συναισθήματα; Ανάμικτα, λαχτάρα, φόβος, άγχος!!
Και να, έναν χρόνο μετά!! Ένας χρόνος γεμάτος με τόση μαγειρική όση δεν είχα κάνει ποτέ πριν. Σχεδόν καθημερινά, η κουζίνα γέμιζε μυρωδιές αλλά και πιάτα που περίμεναν υπομονετικά  να μπουν στο πλυντήριο!!! Φαγητά και γλυκά παρέλασαν από τα πιάτα μας και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου (γονείς, αδερφή, γαμπρό και ανιψιές) που άντεξαν να δοκιμάζουν συνεχώς καινούργιες γεύσεις, που δεν έτρωγαν τίποτε εάν πρώτα δεν το φωτογράφιζα (με μικρές κλοπές από την δίχρονη Βασιλικούλα μας χαχαχα)!
Ευχαριστώ όμως, ιδιαίτερα τις ανιψιές μου που μου έδωσαν το κίνητρο για να φτιάξω το Tante Kiki και να χαρώ όλες αυτές τις εμπειρίες!!! [Κορίτσια σας λατρεύω και το ξέρετε καλά!!!!]
Τόσες αναρτήσεις, τόσες εμπειρίες, τόσες χαρές κι, ευτυχώς, ελάχιστες αρνητικές εμπειρίες! Δεν έχω παράπονο, όλοι εσείς οι αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες με δέχτηκατε και μ' αγκάλιασατε αμέσως!!! Ενιωσα να κάνω καινούργιες φίλες (έστω και διαδικτυακές), βρήκα συμπαράσταση σε δύσκολες στιγμές, χάρηκα γιατί μοιράστηκα μαζί σας προσωπικές μου αλλά και προσωπικές σας χαρές, αγωνίες, λύπες!! Χαίρομαι πάντα γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη νοστιμιά, τη χειροτεχνία, την ομορφιά, την απλότητα, τον ίδιο τον άνθρωπο ...σε μια πραγματικότητα που γίνεται όλο και πιο δύσκολη!!!  
Είστε η μπλογκογειτονιά μου που μόλις επιστρέψω το βράδυ από τα μαθήματα ...τρέχω για μια επίσκεψη και λίγη κουβεντούλα-επικοινωνία, για να πω τα νέα μου και να μάθω τα δικά σας, να ανταλλάξουμε γευστικές ή άλλες εμπειρίες και γνώσεις που, τελικά, όλους μας βοηθούν να "πάμε ένα βήμα παρακάτω", να ...εξελιχθούμε σε πολλούς τομείς αλλά και να περνούμε καλύτερα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε με αγάπη το Tante Kiki, ως φίλοι foodbloggers, ως αναγνώστες-μέλη, ως απλοί αναγνώστες αλλά και ως σχολιαστές. Σε σας που πολλές φορές ίσως κουραστήκατε από τις "φιλοσοφίες" και τους προβληματισμούς μου, που δοκιμάσατε τις συνταγές μου και μου στείλατε τα πολύτιμα σχόλιά σας και που με κάνατε να νιώσω ότι, αν και με τους περισσότερους δεν γνωριζόμαστε, η διαδικτυακή φιλία είναι υπαρκτή.
Όπως συνηθίζεται, λοιπόν, σας κερνάω γλυκάκι και μερικά δωράκια!!! 
Το πρώτο μου  Giveaway!!!
Kαι τώρα... οι κανόνες της κλήρωσης :
1- Η κλήρωση γίνεται με σχόλιο που θα αφήσετε αποκλειστικά σ' αυτήν την ανάρτηση.
2- Η διάρκεια της είναι έως 22 Φεβρουαρίου, ώρα 24.00. Ο νικητής θα κληρωθεί στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή.
3- Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι αναγνώστες-μέλη του Tante Kiki. 
Εάν, λοιπόν, δεν είστε μέλη και θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση,δεν έχετε παρά να γίνετε, κάνοντας κλικ στο γαλάζιο πλάισιο που γράφει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου" κάτω από το Follow και μετά αφήστε το σχόλιό σας στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
4- Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και θα χρησιμοποιηθεί το νούμερο εμφάνισης του σχόλιου.
5- Εάν θέλετε ...διαδώστε το σε όλη την μπλογκογειτονιά!
Και τώρα τα δωράκια:
Τσέρκι αυξομειούμενο σε σχήμα καρδιάς
Κουταλάκια μεζούρες & λαβίδα κουζίνας
2 κουτιά αποθήκευσης με γευστικές εκπλήξεις
Βέβαια, σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά αύριο ...εδώ είμαστε και πάλιιιι!!!!
Καλό σας βράδυ, φεύγω για να φτιάξω ένα σοκολατένιο γλυκό για αύριο, είπαμε ...η δίαιτα... δίαιτα αλλά Κυριακή χωρίς γλυκό δεν γίνεται!!!!-:))))
Καλό σας βράδυ!!
Tante Kiki
90 Comments
No