Πήρα το δεύτερο βραβείο μου!


Ευχαριστώ την Wabi που μου έδωσε το δεύτερό μου βραβείο! Ενθουσιάστηκα γιατί, εδώ που τα λέμε, βλέπω τα περισσότερα blogs με πολλά βραβεία και αναρωτιέμαι αν τελικά κάτι δεν κάνω σωστά.
Κι εγώ με τη σειρά μου διαλέγω 7 blogs για να τιμήσω, αν και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή είναι πάρα πολύ δύσκολη:
Τα τέσσερα πρώτα, για τις όμορφες δημιουργίες και κείμενα που μας δίνουν χαρά και τα άλλα τρία, όχι μόνον για τις υπέροχες συνταγές τους αλλά και για την στήριξη τους στο blog μου από την πρώτη στιγμή που το "ανέβασα" μια και είναι από τα πρώτα μου μέλη.
 Παρόλα αυτά, ευχαριστώ όλη την μπλογκογειτονιά γιατί τους 4, σχεδόν, μήνες της ύπαρξης αυτού του blog με στήριξε και με τίμησε με σχόλια και ενδιαφέρον. Σύντομα θα σας παρουσιάσω και κάποια δωράκια για όλους εσάς που με τιμάτε καθημερινά.
Και τώρα 7 πράγματα για μένα, όπως συνηθίζεται μετά από κάποιο βραβείο...
1- Είμαι η προσωποποίηση του γέλιου αλλά και του άγχους, δύο αντιφάσεις που άλλοτε με βοηθούν και άλλοτε με τυρρανούν (και τους γύρω μου που με αντέχουν).
2- Είμαι "ελαφρώς" τελειομανής και παθιασμένη με ό,τι κάνω.
3- Μου αρέσουν πάρα πολλές δραστηριότητες και θα ήθελα να κάνω πολύ περισσότερα απ΄όσα κάνω... νομίζω ότι θα ήθελα η μέρα να έχει 40 ώρες κι όχι 24!!
4- Λατρεύω τα ταξίδια... ακόμη και μέσα από βιβλία ή φωτογραφίες αλλά και το διάβασμα.
5- Λατρεύω να μαγειρεύω φαγητά και γλυκά γιατί...με χαλαρώνει αλλά "μου τη δίνει" να μην μπορώ να φάω χωρίς να σκεφτώ τα κιλά και τις θερμίδες.
6- Λατρεύω τον ήλιο, τη θάλασσα, τη ζέστη τόσο όσο και την μπόρα, τον γκρίζο ουρανό και τις αποχρώσεις που χαρίζει στη γη αλλά σιχαίνομαι τη βροχή όταν πρέπει να είμαι εκτός σπιτιού ή φροντιστηρίου.
7- Το τελευταίο το γνωρίζετε γιατί... το έχω αναφέρει πολλές φορές: λατρεύω την οικογένειά μου και τον σύντροφό μου... είμαι "κολλημένη" μαζί τους και κυρίως με τις ανιψούλες μου... που με ξετρελλαίνουν κάθε μέρα και κάθε ώρα με όσα λένε ή κάνουν. 
Φυσικά, μου αρέσει πολύ και η νέα μου "παρέα"... η μπλογκογειτονιά μας, άσχετα αν με τσάτισε αρκετά ο Blogger... και θα ήθελα να του "τα ψάλλω" !!! :)))
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ κι άλλο κακό να μην δούμε από τον Blogger (μήπως πρέπει να τον καλοπιάσουμε; χαχαχα ... μόνον αυτό μας έμεινε!!!!)
Tante Kiki
9 Comments
No