5 γλυκομπουκιές της τελευταίας στιγμής για τον Αγ. Βαλεντίνο


Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 
Προσοχή! Αυτό το κείμενο καλό είναι να μην διαβαστεί από φανατικούς οπαδούς της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου! Την άποψή μου για την γιορτή την γνωρίζετε ήδη. Βέβαια, αυτή η γιορτή αν και ξενόφερτη, γιορτάζεται και στην χώρα μας. Τώρα κατά πόσο είναι δυνατόν μ' αυτές τις συνθήκες οικονομικού, και όχι μόνον, άγχους που επικρατούν στην χώρα αλλά και με την κούραση μιας εργάσιμης μέρας να έχεις διάθεση να στολίσεις το σπίτι, να ετοιμάσεις  μενού, να γιορτάσεις είναι μια άλλη ιστορία.
Σίγουρα πάντως υπάρχουν κάποιοι και κάποιες που περιμένουν τούτη τη μέρα για να δείξουν την αγάπη τους λίγο περισσότερο από το καθημερινό. Όχι δεν έχω κάτι με την γιορτή... πέρα από τα καθιερωμένα και τα χιλιοειπωμένα εδώ και αρκετά χρόνια! Αλλά δεν νομίζεις ότι όσο πάει και φθίνει η μόδα ή για να το πω καλύτερα... δεν νομίζεις ότι τείνει να γίνει μόδα για εφήβους; Εντάξει... μπορεί και να διαφωνείς γι αυτό δεν συνεχίζω!
Αν, λοιπόν, είσαι απ' αυτούς που θέλουν να γιορτάσουν απλά, έτσι για την διαφορετικότητα μιας βραδιάς... σου έχω 5 λύσεις για γλυκό που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!
Τελειώνεις από την δουλειά, περνάς από το μάρκετ, εκτός κι αν έχεις τα υλικά και σε 1 ώρα το γλυκό είναι στο τραπέζι! Καλό εεεε; Και, κυρίως, χωρίς άγχος!
Για δες εδώ τί σου έχω...





Κι αν δεν προλαβαίνεις ή δεν έχεις διάθεση να κάνεις κανένα απ΄αυτά... μην ανησυχείς καθόλου! Ένα φλιτζάνι ζεστή, παχύρρευστη σοκολάτα με μπαχαρικά από τα χεράκια σου είναι, επίσης, ιδανικό!

photo Signer2_zpsrccdups3.jpg
Tante Kiki
16 Comments
No