Διπλώνουμε Χριστουγεννιάτικα τις πετσέτες;


Καλημέρα, καλημέρα! Με την επιθυμία το "Tante Kiki" να σας συντροφεύει ακόμα περισσότερο αλλά και να ανανεώνεται η νέα στήλη "Όμορφο Σπίτι" καθιερώνεται.
Δεν θα περιέχει συνταγές αλλά ιδέες, λύσεις, τέχνη, φωτογραφίες οτιδήποτε αφορά στο σπίτι, το τραπέζι, το φαγητό που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και σε μεγάλα περιοδικά σχετικά με το θέμα αυτό. 
Πριν μερικά χρόνια το ιδιαίτερο δίπλωμα της πετσέτας στο τραπέζι, ειδικά αν αυτό το τραπέζι ήταν γιορτινό ήταν must. Καθώς ο χρόνος έτρεξε και οι περισσότερες από μας μπήκαν σε ρυθμούς ξέφρενους το δίπλωμα της πετσέτας αλλά και γενικότερα όλη η τέχνη του τραπεζιού (πώς θα μπουν τα μαχαιροπίρουνα, τα πιάτα και όλα τα υπόλοιπα) μπήκαν σε δεύτερη μοίρα... απλοποιήθηκαν. Η καθημερινότητα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια! 
Να όμως που έρχονται οι γιορτές και, μαζί τους, η ευκαιρία, για μια διαφορετική νότα. Ευκαιρία, λοιπόν, να δούμε μερικούς τρόπους για να διπλώσουμε διαφορετικά τις πετσέτες μας, υφασμάτινες ή χάρτινες. Οι πιο απλοί σε φωτογραφίες και οι πιο περίπλοκοι σε βιντεάκια.

Πηγή: ΕΔΩ
Πηγή: ΕΔΩ
Ο αγαπημένος μου τρόπος για το Πρωτοχρονιάτικο οικογενειακό τραπέζι μόνον που εγώ βάζω μέσα στην μπότα και την πετσέτα.
Και τώρα μερικά βιντεάκια για πιο επίσημους τρόπους διπλώματος μια πετσέτας.

Πηγή: ΕΔΩ

Πηγή: ΕΔΩ

Πηγή: You Tube

Πηγή: You Tube

Πηγή: You Tube

Πηγή: ΕΔΩ
Καλό Σαββατοκύριακο σας εύχομαι! 👩
Tante Kiki
13 Comments
No