Σεμινάρια Ιουνίου


Καλημέρα! Σήμερα μια ανάρτηση διαφορετική, όχι με συνταγούλα (αυτή αύριο) αλλά με τις νέες προτάσεις για να γνωριστούμε από κοντά, να μπεις κι εσύ στην παρέα μας και να μάθεις πόσο δημιουργική απασχόληση είναι η δημιουργία ενός πιάτου, ενός γλυκού, η οργάνωση της κουζίνας και η φροντίδα των αγαπημένων μας προσώπων.
H μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, η ζαχαροτεχνία, το στήσιμο ενός μπουφέ αλλά και η art de la table είναι ένας τρόπος να διασκεδάσεις, να πειραματιστείς, να εκτονωθείς. Να μάθεις να φτιάχνεις αλμυρά πιάτα, γλυκά, τούρτες. Να μάθεις και να εξασκηθείς, να οργανωθείς για να μπορείς να φτιάξεις κι εσύ τα δικά σου νέα πιάτα, γλυκά και αλμυρά, να στήσεις τον μπουφέ για μια βάπτιση ή ένα πάρτυ γενεθλίων. 
Ωστόσο, τα μαθήματα-σεμινάρια είναι και... παρεούλα,  είναι δοκιμή των όσων φτιάχνουμε μαζί μέσα σε μια δημιουργική και χαλαρή ατμόσφαιρα! Είναι και δωράκια που θα πάρεις μαζί και θα τα γευτούν οι αγαπημένοι σου για να νιώσουν κι έτσι τη φροντίδα σου!
Τα νέα μαθήματα - σεμινάρια του Ιουνίου είναι ήδη έτοιμα (με εξαίρεση 2 φωτογραφίες που θα καταφθάσουν σε λίγες μέρες από την εισηγήτρια)!!
Διάβασέ τα εδώ παρακάτω... και διάλεξε όποιο ή όποια πιστεύεις ότι λαχταράς για να περάσεις ένα χαλαρό κι ευχάριστο απόγευμα αποκτώντας βασικές γνώσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που είναι απαραίτητες για όλους μέσα στα πλαίσια της νόστιμης και υγιεινής καθημερινότητας.
Κι αν πιστεύεις ότι δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να έρθεις σε κάποιο μάθημα... ξέχασέ το... έλα, παίρνοντας μαζί σου το κέφι και την καλή διάθεση και θα δεις ότι η διαδικασία είναι τόσο απλή και εύκολη που θα εκπλαγείς ευχάριστα με όσα θα ξέρεις να κάνεις φεύγοντας από το μάθημα.
Φυσικά, αν διαλέξεις πάνω από ένα μάθημα... τότε σε περιμένει και μια ευχάριστη έκπληξη... αρκεί να στείλεις ένα mail στο tantekiki2015@gmail.com για να ενημερώσεις έγκαιρα.
Διάβασε τις αφίσες και σκέψου... τί θέλεις να μάθεις;;; 















Διάλεξε ένα ή περισσότερα μαθήματα και δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή!!! Θα σε περιμένω να μοιραστούμε γεύσεις, εμπειρίες, ευχάριστη κουβεντούλα και απόλαυση ανάμεσα σε κατσαρόλες, τηγάνια, μοσχοβολιές και νοστιμιές.
Και φυσικά μετά το μάθημα δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.
Το Σαββατοκύριακο θα βρείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα παραπάνω μαθήματα-σεμινάρια!
Tante Kiki
6 Comments
No