4 χρόνια "Tante Kiki" και το καθιερωμένο giveaway!!!



4 Χρόνια μαζί! 4 χρόνια, 1200 συνταγές,  5.046.772 προβολές σελίδας, 992 μέλη, πολλοί φίλοι που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη γεύση και όχι μόνον! 
4 χρόνια γεμάτα μαγειρική και ζαχαροπλαστική, γεμάτα πειράματα με συνταγές, διάβασμα σχετικών βιβλίων, σεμινάρια φωτογραφίσεις άλλες καλές και άλλες κακές, προσπάθεια να βελτιωθώ σ' αυτό που τόσο αγαπώ. 
Αλλά κυρίως 4 χρόνια με καθημερινή επαφή με ανθρώπους που γνώρισα από κοντά ή από πιο μακριά ...μέσω σχολίων ή mails, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα που έχουν γίνει πια καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους, με φίλους που δεν περίμενα ότι θα κάνω, που άπειρες φορές με συγκίνησαν με τη θετική τους αύρα και την αγάπη τους στις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας. Είναι τόσο όμορφο να ξέρεις το στύλ, τις προτιμήσεις, τον τρόπο σκέψης ανθρώπων που δεν τους έχεις δει αλλά βρίσκεστε καθημερινά και επικοινωνείτε!
4 χρόνια που με έκαναν να συνειδητοποιήσω την ομορφιά του blogging, παρά τις άσχημες στιγμές που μπορεί να υπάρχουν και που είναι ελάχιστες μπροστά στο "μεγαλείο" του! Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα κι εγώ πολλά για μένα! 
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα και κυρίως γιατί βρίσκεστε εκεί, κοντά μου, μου δείχνετε εμπιστοσύνη και βάζετε τις συνταγές μου στην κουζίνα σας αλλά και στο τραπέζι που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας!!
Εκείνο που σίγουρα μπορώ να υποσχεθώ είναι ένα... θα συνεχίζω να τιμώ την παρουσία σας στο μπλογκοσπιτάκι μου με συνταγές που θα γνωρίζετε ότι τις έχω δοκιμάσει πριν σας τις συστήσω έτσι ώστε να μην φοβάστε να τις φτιάξετε!!
Και τώρα στα δωράκια μας, μικρά και συμβολικά αλλά γεμάτα αγάπη και ευχές για κάθε χαρά και πολλές νοστιμιές!!
1- Φορμάκια για διπλή καρδιά σοκολάτας μια που έρχεται και η γιορτή της αγάπης.
2- Ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με διάφορες "μυτούλες" για εύκολο στόλισμα μπισκότων και cupcakes που τόσο αρέσουν σε όλους.
3- Και ένα σετ με αρωματικά για συρτάρια και ντουλάπες.
Ελπίζω να σας αρέσουν μια και είναι δωράκια πρακτικά που χαρίζουν ομορφιά στην καθημερινότητά μας!
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα στις 2 Φεβρουαρίου και για να συμμετάσχετε πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω απ΄αυτή την ανάρτηση μαζί με το mail σας και το όνομά σας για να μπορώ να σας βρω. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
Tante Kiki
Tante Kiki
92 Comments
No