Top 10 & Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου και την Ιωάννα μας!


Καλησπέρα σας!  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον πολυαγαπημένο μου μπαμπάκα, την λατρεμένη μου μεγάλη ανιψιά Ιωάννα και όλες /όλους όσες/όσους γιορτάζουν!! Να είναι πάντα καλά, να έχουν υγεία, αγάπη, αλλά και πολλά ζεστά χαμόγελα αυτόν τον χρόνο! Και του χρόνου!
Σήμερα, μέρα γιορτινή και τελευταία του Χριστουγεννιάτικου δωδεκαημέρου, είπα να μην γράψω συνταγούλα αλλά να παίξω το παιχνίδι που μου πρότεινε η καλή μου blogοφίλη elena του πολύ ωραίου http://oti-mas-aresei.blogspot.com/. Την ευχαριστώ πολύ γιατί με επέλεξε να παίξω!! Λοιπόν...
1- Αγαπημένο βιβλίο : "Ψάχνοντας για κοχύλια" (όπως και όλα της Ρ.Πίλτσερ) και προσφάτως το "'Αλεφ" (και τα περισσότερα του Π.Κοέλο).
2- Αγαπημένη πόλη: Η πόλη που γεννήθηκα, η Καβάλα.
3- Αγαπημένο γλυκό: Capri Torta
4- Αγαπημένο άρωμα: Aqua di Gio του Giorgio Armani
5- Αγαπημένο blog: Αυτή είναι πολύ δύσκολη επιλογή γιατί τα λατρεύω όλα τα blog που συχνάζω, τουλάχιστον όσον αφορά στη μαγειρική και τα crafts. Όσον αφορά στα πολιτικά υπόλοιπα blogs, λατρεύω το blog του Χ.Κλυνν (harryklynn.blogspot.com) γιατί ενημερώνει και με κάνει να γελάω με τη πολιτική σάτιρά του!
6- Αγαπημένες μπότες: Ένα ζευγάρι γκρι μπότες λουστρίνι
7- Αγαπημένος προορισμός: Παρίσι
8- Αγαπημένο μέρος για καφέ: "Ζώγια", ένα υπέροχο καφέ-τσαγερί της Θεσσαλονίκης που έχει ατμόσφαιρα πολύ πολύ ζεστή για το χειμώνα και τα "Αστέρια" στο Πανόραμα, με θέα όλη την Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι.
9- Αγαπημένο φαγητό: Οι πίτες (τρώγονται και σαν φαγητό ...τουλάχιστον από μένα!)
10- Αγαπημένη ανάρτηση: Πολλές (κι ελπίζω να μην φαίνομαι ψώνιο) και μεταξύ αυτών τα πρόσφατα "Χριστουγεννιάτικα φιλάκια", η πορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι και το παγωτό με λουκούμι αλλά και το παγωμένο γλύκισμα με μπισκότα speculoos. Γενικά αγαπώ τις αναρτήσεις που εκτός από νόστιμο περιεχόμενο έχω καταφέρει να βγάλω και ωραίες φωτογραφίες (και δυστυχώς δεν το καταφέρνω πολύ συχνά).
Και τώρα η σειρά μου να καλέσω στο παιχνίδι 8 αγαπημένες blogοφίλες (αν και για να αποφασίσω ήταν δύσκολο γιατί δεν μπορώ να ξεχωρίσω από όλη τη μπλογκοπαρέα).
1- την Πηνελόπη του http://aromavanillias.blogspot.com/
2- την Έλενα του http://syntageskardias.blogspot.com/
3- τις Pela & Sofie http://thatseat.blogspot.com/
4- τη Μπέττυ του http://anthivolon-bl.blogspot.com/
5- την Αχτίδα του http://aktida.blogspot.com/
6- την Εύη του http://dr-evie.blogspot.com/
7- την Αγγελική Ν. του http://lemoncinnamon.blogspot.com/
8- την Ροδάνθη του http://naleipeitovisino.blogspot.com/
Tante Kiki
12 Comments
No